Últims dies per visitar Geologia de l’Inefable

Haze de Guillermo Ros
Haze de Guillermo Ros / Widephoto

HORARIS I INFORMACIÓ / Atenció: Del 17 de febrer al 16 d’abril de 2016

En un context on ens hem vist submergits per l’esclat d’informació en forma de milions de bits, el més tangible i terrenal sembla haver quedat en segon terme. 

La Geologia de l’Inefable és una exposició que proposa una reflexió al voltant de les relacions que els éssers humans han establert amb el seu entorn. La pedra, objecte sòlid caracteritzar per la seva consistència, sembla ser la clau amb el que els sis artistes exhibits han ofert la seva interpretació, més enllà de la seva comprensió geològica i del seu context natural. Al llarg de la exposició es podrà veure l’obra de Aleix Plademunt, Alberto Feijóo, Bego Antón, Guillermo Ros, Johan Rosenmunthe i Jordi Mitjà. 

La proposta respon a una necessitat d’explorar diverses maneres amb les quals la cultura ha remodelat la visió tradicional d’allò terrenal, tornant a quelcom més material i tangible com a reacció a un món virtual en contínua expansió.

Widephoto, comissaris de l’exposició, han apostat per un registre de presentació on les fronteres entre fotografia i altres disciplines queden dissoltes; una proposta renovadora en el camp de la fotografia contemporània.

La mostra és la primera exposició del col·lectiu i s’ha realitzat en el context de la convocatòria de comissariat emergent que convoca anualment Can Felipa Arts Visuals. Comissariat: Widephoto (Maria Canudas, Gema Darbo, Mónica Sánchez i Jon Uriarte) www.widephotobcn.com

Written By
More from Eugenia Font
Cuba, un viatge en màquina del temps
Cuba és un dels últims reductes del socialisme en aquest món d’hegemonia...
Read More
0 replies on “Últims dies per visitar Geologia de l’Inefable”